keskiviikko 5. helmikuuta 2020

DAY FOUR: Kotiinpaluu

Viimeinen päivä Hollannissa, aamupalan jälkeen kirjauduimme ulos hotellista ja menimme odottamaan Evertiä, joka kyyditsi meidät Heerenveenin juna-asemalle. 

Hyppäsimme Haagiin menevään junaan, joka pysähtyy Schipolin lentokentällä. Junassa oli yllättävän täyttä Zwolleen asti. Jouduin osan matkasta pitämään isoa matkalaukkuani sylissäni.

Schipolin lentokenttä on todella iso. En huijaa, se on oikeesti pitkä. Ja meidän portti oli tietenkin D78 ja portteja oli ainakin D81 asti. 

Aurinko paistoi kun lastauduimme koneeseen, vastassa oli tuttu stuertti tai vastaava henkilökunnan edustaja, joka tervehti ja muisti minut. Pitääkö huolestua että lyhyellä näkemisellä minut muistettiin...

Lento sujui mukavasti, lennolla tarjottiin kasvisriisiä ja virvoitusjuomia sekä pieni muffinssi. 

Mietimme lennon aikana, oliko meidän juna lähdössä 17:34 vai monelta..

Koska luulimme lähdön olevan 17:34, kiirehdimme koko Helsinki-Vantaan halki, haimme matkalaukkumme ja näimme P-junan lähtevän Helsinki-Vantaan asemalta. Tässä kohtaa otin matkalipun esiin ja huomasin että meille varatut liput olivat 18:31 lähtevään junaan.

Ärtyneenä ja hikisenä löysin tieni Tikkurilan Subwayin ja söin siellä. Matka alkoi olla päätöksessään. Astuimme viimeiseen junaan kohti Kouvolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti